Direktevalg det eneste rette

Det er takket være Venstre at byen igjen har fått bydelsstyrer, men i motsetning til byrådspartiene ønsker vi mer ut av bydelsstyrene enn de er villige til, skriver Alf Helge Greaker, leder av Bergen Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Bergensbanen

Foreløpig har ikke byrådet vist noen vilje til å gi bydelsstyrene noe som helst mer innflytelse, men utelukkende brukt bydelsstyrene for å innsette sine egne lojale fotsoldater for å passe på at byrådet ikke skulle finne på å bli møtt med kritikk.

Alf Helge Greaker 2

Venstre ønsker et mer dynamisk og velfungerende bydelsstyre. I tillegg til å gi det mer innflytelse ønsker vi å innføre et direktevalg til bydelsstyrene. Slik kan borgerne i bydelene selv bestemme hvem som skal representere dem, som i et skikkelig demokrati.

Alf Helge Greaker
Bydelsstyremedlem for Venstre, Bergenhus

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**