Sponheim på sommerleirbesøk

Lars Sponheim besøkte i dag Hove leir, der Unge Venstres sommerleir arrangeres. Unge liberale mennesker fikk høre en opplagt partileder, skriver Agderposten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Sponheim mener Venstre har lyktes de siste valgene med å bli et mer synlig parti. Ifølge lederen er Venstre trenet til å ligge i skvis mellom partier. Denne valgkampen er den store skvisen mellom Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet, forteller avisen.

Lars Sponheim sommerfest 2008

— Det som er påfalledne for denne valgkampen er at folk blir lei av at disse to partiene står og advarer mot hverandre. Det er i de store spørsmål som folk trenger å få retningslinjer. Men det er viktig å ikke fyre opp alt kruttet nå. Vi går inn i en krevende tid med stort press over lang tid, påpeker han, i følge avisen.

Les hele saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**