Rykk tilbake til start Lisbet Iversen

Nok en gang blir borgerne i Bergen utsatt for et av tankeseminarene til Lisbeth Iversen som ikke fører til noe som helst, sier Venstres gruppeleder i bystyret, Hans Carl Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Bergen fra Fløyen

– Venstre ga klar beskjed om hvor galt det ville gå med Gratisbussen etter at den ble lagt ned i fjor sommer og før den gjenoppsto i vinter med flotte visjoner men med en håpløs kjørerute, påpeker Tveit.

– Det at det først nå har gått opp for Lisbeth Iversen at det Venstre hele tiden har sagt er riktig viser jo at atter en gang at hun bruker alt for mye tid til tankeeksperimenter og høytflyvende visjoner som ikke fører til noe som helst, uttaler Tveit. Han mener at hva Bergen trenger på dette feltet er en byråd som kjenner Bergen sentrum og vanene til bergenserne i hverdagen. Grensen for hva borgerne i Bergen må tåle av eksperimenter og tankeseminartanke fra Lisbeth Iversen er for lengst nådd, sier Tveit.

Hans-Carl Tveit

Gratisbussen bør gå tilbake det den opprinnelig var ment å skulle være og ikke være en sentrumsbuss som skal kjøre både i øst og vest og som er blitt et pengesløseri i det godes hensikt. – Det var aldri meningen at Gratisbussen skulle være en sentrumsbuss, det kan de bussene som kjører i dag gjøre, sier Tveit som minner om at det fortsatt er sentrumstakst på de ordinære bussene.

Alt i alt viser det seg t Lisbeth Iversen og byrådet ikke er i stand til å gjøre jobbens in skikkelig og dette bør velgeren merke seg ved neste korsvei avslutter Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**