Møt Vestfold Venstres 1. og 2. kandidat på Svelvikdagene

Lørdag 8. august kan du møte våre stortingskandidater Kåre Pettersen og Monica Hofer Augheim på Vestfold Venstres stand i Markedsgata i tiden fra kl 10:00 til 17:00. Benytt anledningen til å bli bedre kjent med Venstres politikk og våre to politikere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Kåre_fylkesbrosjyre

Venstre har for tiden ikke et eget lokallag i Svelvik kommune, men flere medlemmer. Vi skulle mer enn gjerne ha kommet i gang med lokalpolitikk da valgresultatene fra både tidligere fylkes- og stortingsvalg viser at det absolutt er et grunnlag tilstede for en sosialliberal politikk i Svelvik.

Monica_fylkesbrosjyre

Er du interessert i vår politikk og kan tenke deg å starte opp et lokallag, så ta kontakt med en av oss i styret i Vestfold Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**