Flott valgkampåpning i Vestfold

I regi av Larvik Venstre ble det 62. (!) Olsokstevnet i Venstre-regi arrangert på Hedrum Bygdetun i Larvik kommune i går. Vestfold Venstre hadde også tradisjonen valgt å bruke arrangementet til å markere valgkampinnspurten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Ola Elvestuen

Ola Elvestuen

Det var godt besøkt stevne som fikk høre fylkets 1. kandidat Kåre Pettersen og nestleder Ola Elvestuen om Venstres viktigste gjøremål i kommende fireårs periode. Ispedd flotte kunstneriske innslag av både ballet, magedans og sang av ypperste klasse, ble det en valgkampåpning verdig et parti i medvind.

Larvik Venstres leder Trygve Storrønningen ønsket de frammøtte velkommen før han ga ordet til Kåre Pettersen, som holdt et innlegg med fokus på noen av kjerneområdene i vår politikk koblet opp mot aktuelle utspill fra noen av våre politiske motstandere.

Stevnet hadde også besøk av Ulla Nordgarden som er Buskerud Venstres 1. kandidat, og hun benyttet anledningen til å hilse forsamlingen med ønske om et godt valg for Venstre.

Inger-Lill Husøy

Inger-Lill Husøy

Deretter var det duket for flott magedans fra danseetnolog og historiker Inger-Lill Husøy, før Venstres nestleder Ola Elvestuen holdt et svært inspirerende innlegg om bl.a. hvorfor Venstres rolle ville være viktig i en ny stortingsperiode.

Klara Szalai Ørbæk

Klara Szalai Ørbæk

Prima ballerina Klara Szalai Ørbæk ga så de frammøte en vakker danseopplevelse, før det var duket for tradisjonell Olsok servering; rømmegrøt

Det var i år lagt opp til et noe annet innhold i stevnet sammenlignet med tidligere år, noe publikum viste å verdsette. Det var ikke bare ballett og magedans på programmet denne Olsok-kvelden, men også vakker sang av Ann Kristin Mula Herst, akkompagnert av pianisten Gunnar Uppstad

Et av de nye innslagene var en politisk samtale rundt " kjøkkenbordet" hvor tidligere politisk redaktør i Tønsbergs Blad, Dag N. Kristoffersen, var ordstyrer for kjøkkenborddeltakerne Ola Elvestuen, Kåre Pettersen og Ulla Nordgarden, som sporty hoppet inn på kort varsel på grunn av sykdomsforfall hos Vestfolds 2. kandidat Monica Hofer Augheim.

Det ble et inspirerende innslag med god ordveksling mellom bordet, ordstyrer og tilhørere.

Trygve Storrønningen

Trygve Storrønningen

Alt i alt kan Larvik Venstre ved leder Trygve Storrønningen se tilbake på et virkelig variert og flott program.

Nå gjenstår innspurten for oss alle fram mot 14. september!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**