Oljeverksemd — Eit gode eller ei ulempe for kystbefolkinga?

Venstre, saman med fiskeriindustrien ynskjer å setje fokus på erfaringane etter 40 års oljeverksemd. Det vert i samband med dette halde eit debattmøte fredag 14. august klokka 18.00 på Knutholmen i Kalvåg. Alle er velkomne!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Gunvald Ludvigsen

Gunvald Ludvigsen

Aktuelle tema:
Seismikkskyting
Olje-/ gassverksemd og fiskeri i samkvem og konfliktar.

Harald Lindvik

Harald Lindvik

Tidlegare fylkespolitikar Harald Lindvik vil halde ei kort innleiing, og skipperane/ reiarane Rune Nilsen og Kristian Korneliussen vil fortelje om sine erfaringar etter mange år på sjøen. I tillegg stiller stortingsrepresentant og førstekandidat for Venstre Gunvald Ludvigsen, andrekandidat Bjørg Mikalsen og tredjekandidat Janne Sørum.

Bjørg Mikalsen

Foto: Sogn og Fjordane Venstre

Janne Sørum

Janne Sørum

Praktiske opplysningar: Det vert sett opp hurtigbåt som går frå Fylkeskaia i Florø klokka 17.15. Retur vert etter møteslutt. Alle interesserte er velkomne. Eventuelle spørsmål rettast til valkampsekretær Janne Sørum, tlf.: 97 07 47 79

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**