Vestfold visitt med appeller om kunnskap, miljø og velferd

Til tross for at værgudene ikke viste seg fra sin beste side denne lørdagen var det full fart i valgkampen rundt om i Vestfold. Nestleder Ola Elvestuen var med på en rundtur til Sandefjord, Tønsberg og Larvik hvor han holdt appeller og kom inn på de ulike fokusområdene i Venstres program samt noen av de sakene som hvert lokallag har et spesielt fokus på.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Ola Elvestuen

Ola Elvestuen

I hver av byene hadde de enkelte lokallagene politisk stands denne lørdagen og visitten fra Ola Elvestuen med tilhørende appell ble på mange måter også en inspirasjon for de lokale Venstre kreftene før den korte intensive valgkampen vi nå går inn i.

Med seg på rundreisen var Venstre to øverste kandidater på listen, hhv. Kåre Pettersen og Monica Hofer Augheim.

God Venstrepolitikk lar seg ikke stoppe av litt regn, – vi har en framtidsoptimistisk politikk!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**