Klar for valgkamp

Venstres leder Lars Sponheim holdt en frisk motivasjonsappell da partiet hadde sin valgkampåpning i Oslo 14.08. Det var en opplagt og sykdomsfri partileder som gav startskuddet for Venstres valgkamp. Men som VG kan fortelle 15.08 måtte det hard innsats til for å komme dit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Kvasshovden Opp Lars Sponheim

Foto: Ingrid Nergaard Fjeldstad

Sponheim forteller til VG at han har vært diagnostisert med diabetes 2 siden 2004, og at han trolig har lidd av sykdommen siden sent på 90-tallet. Avisen kan videre fortelle at Sponheim har kvittet seg med sykdommen ved hjelp av kostholds- og livsstilsgrep.

Lars Sponheim har mottatt mange henvendelser om dette, og skriver mer på sin blogg på liberal.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**