Toppkarakter til Venstre for kunnskap, verdiskapning og samferdsel

NHO gir Venstre toppkarakteren 6 for kunnskap, verdiskapning og samferdsel. Det gir mening og passer godt inn i en sammenheng der Venstre systematisk har prioritert kunnskap og forskning, og der byggingen av kunnskapssamfunnet er en av Venstres viktigste saker i valgkampen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Stem Venstre og få Øystein Haga på Stortinget

Stem Venstre og få Øystein Haga på Stortinget
Foto: Venstre

Samme dag som Venstre legger fram sin 15-punktsliste for flere kunnskapsbedrifter og et enklere og nyskapende Norge, lanserer NHO sin karakterbok over partienes næringspolitikk – NHOs partibarometer. Den gir så og si full klaff for Venstre – og karakteren 5.

Les hele artikkelen fra Aust Agder Venstre her.

Godt Valg – Stem Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**