– Moralsk svik av Halvorsen

– Dette synes jeg er litt flaut, sa Venstre-leder Lars Sponheim da debatten under onsdagens folkemøte på TV 2 handlet om fattigdom.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Tigger

Under valgkampen for fire år siden gikk SV-leder Kristin Halvorsen i strupen på daværende statsminister Kjell Magne Bondevik for å ha gjort for lite for å avskaffe fattigdommen. Lars Sponheim syntes nå Halvorsen burde beklaget, forteller TV2.

Lars Sponheim

– Jeg var til stede der, jeg synes det var en helt forferdelig moralsk pekefinger Kristin Halvorsen kom med og sa at det bare står på politisk vilje. Nå har hun hatt fire år som finansminister. Ingen finansminister i Norges historie har hatt så mye penger, og så legger dere fram tall som viser dette, sa Sponheim under debatten på TV2.

Les hele saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**