Uintelligent asyldebatt

Det einaste fokuset som ser ut til å ha medias interesse i asyldebatten er om talet på asylsøkarar går opp eller ned, konstanterer Lars-Henrik Paarup Michelsen i dette blogginnlegget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lars-Henrik Paarup Michelsen

Om talet går ned er det visstnok bevis på at politikken er god, om talet går opp er det teikn på at politikken er dårleg. Om det kjem færre asylsøkarar til Noreg enn til Sverige og Danmark er politikken god, om det kjem fleire er politikken dårleg.

Blogg

Den politiske konkurransen om å vere strengast i asylpolitiken får det verste fram hjå politikarane. Ein vil nekte asylsøkarane fridomen til å bevege seg rundt i samfunnet i tilfelle dei ein gong kjem til å gjere noko kriminelt. Slikt forventar ein berre frå diktatur som Nord-Korea, Kviterussland og Saudi-Arabia, men kven bryr seg om det?

Les hele innlegget her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**