Venstre kjører hybrid

Venstres førstekandidat i Troms kjører hybridbil i valgkampen. Venstre vil honorere lavutslipp og vil ha ei utvikling mot flere biler på strøm og senere hydrogen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Hybridbil

Venstre kjører den nye Honda Insight som er en liten, men kvikk bil av en type vi ønsker flere av, sier førstekandidat Roar Sollied. Venstre tror markedet i større og større grad ville etterspørre miljøvennlige biler hvis det lønner seg. -Denne Hondaen kombinerer bensin og strøm og bruker 0,45 på langkjøring og bare 0,02 mer på bykjøring siden bilen bruker strøm i større grad og motoren stopper ved stillstand.

Venstre vil forby salg av nye biler som ikke har alternativ til fossilt drivstoff. -Når republikanerne i USA går inn for det, har noen plutselig fått mer innsikt, sier Insight-sjåføren og legger til at de produsentene som ikke tar miljø på alvor, vil tape. -Slik kan forbrukeren og markedet påvirke miljøutviklinga.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**