– Vil endre pinlig rødgrønn politikk

Hvorfor vil du på Stortinget? Jeg vil inn på Stortinget for å få gjennomslag for gode Venstre-saker som flere gode lærere i skolen og storsatsing på høyere utdanning og forskning, svarer Lars-Henrik i dagens BA-utspørring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Forskning, medisin, helse

Hva er det viktigste som har skjedd, eller ikke skjedd, i denne stortingsperioden?
Det er pinlig at man ikke har fått til en storsatsing på høyere utdanning og forskning. Ingen andre norske regjeringer har hatt mer penger å bruke enn de rødgrønne, men rikdommen har utrolig nok ikke kommet utdanningssektoren til gode.

Lars-Henrik Paarup Michelsen

Det er også pinlig at man ikke har vist vilje til å kutte klimagassutslippene i Norge! Mens prosjekter for produksjon av fornybar energi blir lagt på is på grunn av manglende bevilgninger, bruker regjeringen hundrevis av millioner på seismikkskyting utenfor Lofoten og Vesterålen. Snakk om gal prioritering!

Du kan lese hele intervjuet med Lars-Henrik her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**