Bioenergi? – Ja takk!

Lars-Henrik Paarup Michelsen, nestkommanderande på Venstre si stortingsvalliste i Hordaland, er oppglødd over bioenergi-satsinga som no er på trappene på Voss, skriv Avisa Hordaland i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Elv

Må satse på bioenergi
– Bioenergi basert på skogsflis er ei av dei nye energikjeldene som Noreg må satsa på, seier «Vetle-Lars», som håpar å ta plass på Løvebakken til hausten, saman med sin meir kjende partifrende frå Ulvik, til avisa.

Lars-Henrik Paarup Michelsen

Under ei omvisning i Bjørkemoen tysdag, fortalde prosjektleiar Arnfinn Trøen om vyar og utfordringar. Målet var ikkje berre å etablera biologiske energiverk på Voss, men også i grannekommunane. Ei rekkje mindre varmesentralar, basert på skogsflis, kvar på 2-5 GWh.

Les heile saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**