– Klassekampen sprer løgner

Venstre står bom fast på sin skriftlige velgergaranti om å gjøre alt de kan for å holde Fremskrittspartiet ute fra regjeringskontorene, melder blant annet BT.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Klassekampen hevder lørdag at Venstre bryter sitt eget løfte og åpner for en Frp-regjering. Men Venstre-leder Lars Sponheim sier til NTB at han er blitt fullstendig feilsitert i avisen.

Lars Sponheim

– Avisen sprer løgn med sin overskrift, som de ikke har dekning for i teksten. Venstre står bom fast på garantien som ble skriftlig gitt via VG i fjor og gjentatt i år. Dette er helt klart: Vi skal ikke bidra til dannelse av en Frp-regjering, sier Sponheim til NTB.

Les mer her

Lars Sponheim på Venstres valgkampåpning 2009

Sponheim selv understreker dette ytterligere på sin egen profil på liberal.no:
Avisen [Klassekampen] sprer løgn med sin overskrift, som de ikke har dekning for i teksten. Venstre står fast på garantien som ble skriftlig gitt via VG i fjor og gjentatt i år. Dette er helt klart: Vi skal ikke bidra til dannelse av en Frp-regjering.

Logo Venstre

Det betyr at hvis Frp kommer i regjering, blir det fordi Jens Stoltenberg (Ap) har gitt dem regjeringsmakt. Da står vi klare til å felle Frp på politisk grunnlag.

Les mer her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**