Dere bør ikke bekymre dere for Venstres standpunkt, SV!

I ulike innlegg i Vestfold-avisene denne uke spør Heming Olaussen fra SV om “vi kan stole på Venstre”. Jeg tror ikke han skal bruke så mye energi på det spørsmålet, men konsentrere seg om sitt eget parti og troverdigheten SV har i en rekke spørsmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Fremdeles refererer godeste Olaussen til et oppslag i Klassekampen 22.8 med Sponheim, som Sponheim selv på det sterkeste har tilbakevist som oppdiktet løgn og som bl.a. NTB sendte ut timer etter at Klassekampen kom med sitt selvtolkede oppslag.

Men siden han stiller meg spørsmålet om hvordan jeg som eventuell representant fra Venstre i Vestfold vil forholde meg overfor FrP ved en eventuell regjeringsdannelse, bør han ikke tvile et sekund på det. Venstre har et landsmøtevedtak på at vi ikke kommer ikke til å sitte i en regjering med Fremskrittspartiet. Venstre vil heller til å bidra til å få en slik regjering stablet på beina. Begge utsagn som har min 100 % støtte.

På samme måte kan Olaussen også være trygg på at Venstre heller ikke ønsker å støtte en ny regjering hvor Sosialistisk Venstreparti eventuelt vil inngå som en av regjeringspartnerne.

Kåre Pettersen (s/h)

Det er ikke mer sosialisme eller mer høyrepopulisme landet trenger.

Vear, 27. august 2009
Kåre Pettersen
1 kandidat for Venstre i Vestfold

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**