– Skuffet over Stoltenberg

Lars Sponheim er opprørt over at Jens Stoltenberg har sagt til flere medier at det fortsatt er uklart hva Venstre egentlig vil gjøre hvis det blir borgerlig valgseier den 14. september, skriver NRK Hordaland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Lars Sponheim

– Jeg har alltid hatt et godt forhold til Jens Stoltenberg som kollega. Men jeg må si at den oppførselen han viser nå, det at han lyver med vitende og vilje om et parti han gjerne skulle ha samarbeidet i Stortinget med, det gjør meg rasende.

– Vil få problemer med sentrum

Venstres stortingsvalgsprogram 2009 - 2013

– Jeg tror han nå må innstille seg på at han må ha rødgrønt flertall hvis han skal fortsette som statsminister. Han vil ha betydelig problemer med å samarbeide med det nøkterne sentrum etter den løgnen han sprer i avisen, sier Lars Sponheim til NRK.

Les hele saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**