Venstres valgkamplotteri åpner 29. august og har trekning 11. september

Venstrelagene i Nord-Østerdalen har gått sammen om Venstres valgkamplotteri, som er et gratislotteri. Hovedgevinsten trekkes 11. september kl 1600 ved Domus på Tynset og er oljemaleriet “Flyktning i snøen” av Unni-Lise Jonsmoen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Flyktninger i snøen

Foto: Unni-Lise Jonsmoen

Dessuten trekkes det en premie på hver stand Venstrelagene har på ulike steder i Nord-Østerdalen i løpet av valgkampen. Alle som velger å delta i lotteriet, er således med i to trekninger, den første på den standen hvor lotterideltakeren leverer utfylt lotteribong samt i hovedtrekningen 11. september. Lotteriet, som er gratis, åpner på Tolga 29. august kl 1400. Totalt vil det bli levert ut 2000 lodd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**