— Kan kutta 25 prosent av norske CO2-utslepp

Som næringsminister gav Lars Sponheim Stord omstillingsstatus på slutten av 90-talet, noko som førte til opprettinga av SNU, fortel Sunnhordland i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Lars Sponheim

— Det er så spanande å koma til Stord og sjå kva som har skjedd. Gamal industrikunnskap har blitt til nye og spanande bedrifter og prosjekt, seier Venstre-leiaren, og kommenterte choke-turbinen til Tool-Tech slik: — Det er så enkelt at sjølv eit bondehovud som meg forstår det.

Miljø, olje

Når det gjeld kva politikarane kan gjera for å støtta miljøteknologi som Tool-Tech har utvikla, nemner Sponheim at Venstre har føreslått ei statleg støtteordning for miljøteknologi og eigne avskrivingssatsar for miljøinvesteringar, skriv avisa.

Les hele saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**