BUK-møte likevel

På spørsmål fra Venstre i gårsdagens kommunestyremøte svarte ordføreren at det vil bli avholdt møte i Barn og unges kommunestyremøte (BUK) denne høsten. — Det var fare for at BUK-møtet denne høsten ikke ville bli noe av, men nå er jeg veldig glad for at det blir møte likevel, sier Venstres Anne Line Gudbjørgsrud.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Stemmegiving

Foto: Microsoft

— Barn og unges kommunestyre er en veldig viktig arena for barn og unge til å påvirke utviklingen i kommunen. I år fyller BUK 10 år, og det ville vært et trist signal å sende dersom man pga. personalmangel skulle avlyse møtet denne høsten, sa Anne Line Gudbjørgsrud fra talerstolen.

Ordføreren svarte deretter at møtet vil bli avholdt. Datoen er satt til 10. november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**