Spydspiss mot framtida

Venstre er et sentrumsparti, men også en spydspiss mot framtida.
Venstre har vært først ute med mange nye ideer som senere er tatt opp av andre partier. De var først ute med 40 % kvinner i styrende organer, først ute med kvinnelig partileder, først ute med et års svangerskapspermisjon og først ute med miljøpolitikken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Spydspiss

Foto: Microsoft

Venstre er et moderne og radikalt parti, men ikke sosialistisk.

Nå er Venstre først ute med ideen om "borgerlønn" — dvs. at alle norske borgere over 18 år skal ha rett til en viss minimumslønn uten å måtte søke om det. Vil man tjene mer enn 2 G, må man jobbe. Dette er et forslag som sikkert blir vedtatt en gang i framtida.

Stem Venstre, så har vi noen som kan tenke nytt.

Stokke, 7. september 2009
Kristi Reed

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**