Nå gjelder det! Full mobilisering for Venstre

Siste måling viser at vi er 56 stemmer fra å få vår Venstrerepresentant Kåre Pettersen inn på Stortinget. Gjennom hele valgkampen har målinger vist at Venstre har vært ute-inne med ujevne mellomrom. Mest inne forresten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Kjære Venstre-venn!

Valgurne 2

Nå har vi tiden frem til mandag kveld på å påvirke alle rundt oss. Få tante, onkel bestemor og bestefar opp fra sofaen, forklar hvorfor Venstre er viktig for å få til et regjeringsskifte og sikre varmen i et borgerlig alternativ. Fortell at Venstre vil kjempe mot at Frp. får innpass med sine menneskefiendtlige holdninger. Si vi vil passe på at mørkemennene i Krf. holder seg unna, og at vi vil lære Høyre å måle verdier i annet enn penger.

Venstre vil forfekte respekten for enkeltmennesket og kjempe for felleskap og frihet. Så enkelt, og så vanskelig.

Men alt dette vet dere jo; poenget er at budskapet må spres og det er litt i seneste laget om man først kjenner at man er Venstremann eller Venstrekvinne på tirsdag. Denne følelsen skal vi mobilisere allerede nå -til helgen!

Så lykke til med den siste kraftanstrengelsen, møt gjerne opp på valgvake i Tønsberg Blads lokaler på mandag 20.00-01.00, og det viktigste til dere alle:

Hallstein Bast - 2

GODT VALG!

Hallstein Bast,
Fylkesleder Vestfold Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**