Bli med i Venstre!

Hundrevis av mennesker har meldt seg inn i Venstre etter valget. De ser behovet for et liberalt grønt parti, som kjemper for miljø, småbedrifter og de som liten eller ingen stemme har. Meld deg inn du også!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Meld deg inn her!

Hvem er vi?
Venstre vil ha et sosialt og liberalt kunnskapssamfunn hvor folk har frihet og mulighet til å skape sin egen vei til det gode liv, og hvor vi tar ansvar for hverandre og for miljøet.

Ved Stortingsvalget i 2009 fikk Venstre en oppslutning på 3,9 prosent og dermed 2 representanter på Stortinget. Lars Sponheim er partiets leder fram til landsmøtet våren 2010.

Venstre fikk 5,9 prosent av stemmene ved lokalvalget i 2007. Vi har mange dyktige folk lokalt som gjør en kjempejobb for den liberale sak.

I de kommende årene er våre kjernesaker å ta skrittet over i lavutslippssamfunnet, å bygge kunnskapssamfunnet og å reformere velferdssamfunnet.

Hvorfor bli med?
Venstre er framfor alt en arena hvor du kan delta i politisk arbeid på et sosialliberalt grunnlag. Det viktigste arbeidet vårt er lokalt, men som medlem i et nasjonalt parti kan du også delta i aktiviteter på fylkes- og nasjonalt nivå.

Du kan f.eks. ta kontakt med fylkesleder for mer info. Du finner oversikt over fylkeslederne her.

Hva forplikter jeg meg til? Må jeg være aktiv?
I Venstre er alle velkommen, og medlemskap medfører ikke forpliktelser, utover å betale medlemskontingenten! Hvor aktiv du ønsker å være er opp til deg selv.

Hvis du ønsker å bli medlem kun for å støtte arbeidet vi gjør, men helst ikke vil være aktiv, er det helt i orden. Flere medlemmer gir oss økt motivasjon og engasjement for arbeidet, og det øker slagkraften vår til kommende valg.

Du kan gjerne ta kontakt med oss (e-post: [email protected]) dersom du ønsker mer informasjon før du avgjør om du vil melde deg inn.

Hjertelig velkommen som medlem i Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**