Medlemsmøte: Veien videre!

Mandag 12. oktober kl 18 har Sandefjord og Larvik Venstre gått sammen om å arrangere et medlemsmøte. Venstres nestleder Ola Elvestuen er en av personene du kan treffe denne kvelden. Han vil komme inn på temaet “Veien videre” for Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Fylkesleder Hallstein Bast vil også delta og særlig belyse hvordan man som enkeltpersoner kan påvirke i små og store spørsmål.

Ola Elvestuen

Ola Elvestuen

Møtet vil finne sted i Sandefjord Rådhus, Bystyresalen, Inngang via kinoen (Sandefjordsveien 3)

Agenda:
kl 18 – 19 Uformelt minglemøte med mulighet for å velge tema – eller bare slå av en prat over en kaffekopp

kl 19 Møtestart
Vi legger opp til et innlegg av Ola Elvestuen, nestleder i Venstre med tema “Veien videre”. Det blir også et innlegg av fylkesleder Hallstein Bast med hvordan man som enkeltpersoner kan påvirke i små og store spørsmål.

Avslutningsvis blir det ordet fritt med mulighet for spørsmål/svar.

kl 21 Møteslutt og vel hjem.

Møtet er også åpent for medlemmer fra alle Venstres lokallag – så hjertelig velkommen til Sandefjord rådhus denne kvelden, sier lokallagslederne Marianne Reistveit og Trygve Storrønningen i hvv. Sandefjord og Larvik Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**