Avsluttet vellykket fylkessamling

Venstres leder Lars Sponheim avsluttet helgens samling med å rose fylkets valgkamp. – Dere gjorde den beste valgkampen ever, understreket han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Helgens program kunne deles opp i to temaer: Hva skjedde og Hva gjør vi nå? Fredagen ble brukt til analyser av valgresultatet av Stian Ludvigsen, og Venstres valgkamp sett utenfra, fra redaktør i Morgenbladet Frank Rossavik.

Terje Breivik, Lars Sponheim og Mona Hellesnes

– Det var flott å høre så mange innsiktsfulle og tankevekkende innspill, både fra nye og gamle medlemmer, mener fylkesleder Mona Hellesnes.

– Diskusjonene og samtalene fortsatte langt utover fredagskvelden og gjennom hele lørdagen, og det er inspirerende å oppleve det genuine engasjementet fra deltagerne. Dette lover rett og slett godt for framtiden, smiler hun.

Lars Sponheim

Lørdagen fikk man også besøk fra partileder Lars Sponheim og generalsekretær Terje Breivik. De analyserte valget sett fra hovedkontoret i Oslo, og hadde både gode og dårlige nyheter.

– Det er ingen hemmelighet at økonomien blir trangere de neste årene, men heldigvis har vi spart i bedre tider til nettopp en slik situasjon, fortalte Breivik.
– Samtidig var det fantastisk å oppleve den “plingfesten” vi fikk i timene etter valgresultatet ble klart. Nå gjelder det å få de nye kreftene med på den oppturen som må komme.

Lars Sponheim valgboden

Lars Sponheim påpekte at det var mange rå følelser forbundet med innmeldingene.
– Mange ble tent av øyeblikket og sinte på Frp, og tok skrittet ut og meldte seg inn i Venstre, fortalte han.

Han brukte innledningen sin til å fortelle om hvordan han så for seg partiets retning i framtiden, og krydret det med små historier om fisketurene med Jens og det famøse bildet av Erna Solberg som statsministerkandidat dager før valget.

Fylkessamlingen ble holdt i de flotte lokalene til Bergen Døvesenter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**