Budsjett 2010 i Klæbu

Torsdag 17.desember skal kommunestyret vedta budsjett for 2010. Vi stiller på stand utenfor Bunnpris i Klæbu ondag 16. og tar gjerne en prat om budsjett og lokalpolitikk om du kommer innom!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


To av sakene Klæbu Venstre ønsker å fokusere på i forhold til budsjettet er økomonistyring og skoleutbygging. Klæbu kommune er fortsatt nødt til å jobbe for å komme ovenpå økonomisk, og derfor vil Venstre bidra til et budsjett som styrer mot dette målet. Det vil fortsatt bety harde prioritereinger for politikerne. Venstre kommer ikke til å støtte forslaget om innføring av eiendomsskatt for å få inn mer penger i budsjettet.

Klæbu har behov for ny skole, men Venstre har helt siden kommunevalget for to år siden sagt at vi ønsker en annen lokalisering enn sentrumstomta ved siden av Kulturhuset (Sletten-tomta). Venstre sitt forslag er å selge denne tomta til næringsformål og bruke disse pengene til å finansiere kjøp av Granmo-tomta. Her ønsker vi å bygge skolen. I busjettbehandlingen vil vi komme med forslag som bidrar til at dette blir en realitet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**