Vardø AP svikter Vardø

Ordføreren i Vardø, Rolf E. Mortensen må da være den beste ordføreren Vadsø noen gang har hatt. Dette fordi han nå anbefaler at dialysetilbudet, som vardøværingene har kjempet innbitt for, blir lagt til Vadsø.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


-Her har dialysepasienter kjempet en lang kamp, og det sammen med Mortensen, for å få dette tilbudte til Vardø. Men nå snur Vardøordføreren, og anbefaler at Vadsø får et slikt tilbud, på bekostning av Vardø. Det må da være tidenes svik, sier Tore Solstad, Venstres bystyremedlem i Vardø.

-I tillegg har Vardø Arbeiderpart v/Thor Robertsen tatt til ordet for en ny pendlerrute mellom Vardø og Vadsø, som også skal frakte varer. Et slikt tilbud med varetransport, vil undergrave driften til private aktører, som har satset på-, og driver varetransport i området, sier Solstad.

-Jeg er sjokkert over Vardø Arbeiderparti, og fatter ikke at de på denne måten svikter sin egen kommune, og næringsliv på denne måten. Man må da kunne forvente at ens egen ordfører kjemper for kommunen sin, og ikke imot, avslutter bystyrerepresentanten til Vardø Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**