Gulltagg-utmerkelse til Liberal.no

Gulltaggen har i løpet av det siste tiåret blitt etablert som den mest prestisjetunge prisutdeling innen markeds- og kommunikasjonsfeltet. De beste kreative og beste interaktive prosjektene kåres. Venstres Liberal.no fikk bronse i kategorien “Beste internettstrategi 2010”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Gull og sølv i kategorien gikk henholdsvis til Opera Software og Plan Norge.

• Se oversikt over prisvinnerne på Gulltaggen.no.
• Gå til: Liberal.no, Venstres nettsted for politisk dialog og debatt.

Takker de aktive
– Svært gledelig og motiverende å få en slik pris. Først og fremst går takken til de nesten 2000 brukerne på vår portal for politisk dialog og debatt. En ting er å få pris for et flott arbeid, men det viktigste er at nettstedet brukes. Aktiviteten på Liberal.no er fortsatt høy, mange måneder etter valget, sier tidligere informasjonsrådgiver Frode Fjeldstad og informasjonssjef Steinar Haugsvær.

Gulltaggen til Liberal.no

Foto: Gulltaggen.no

– Vi er også strålende fornøyd med at Mediafront, Metronet og Tank Design har fått en anerkjennelse for et solid arbeid for Venstre. Deres innovative og kreative evner i utviklingen av Venstres kampanjemateriell var inspirerende, sier Steinar Haugsvær.

Priser nyskapere
Gulltaggen er en årlig prisutdeling for premiering av interaktive arbeider. Gulltaggen arrangeres av INMA (Interesseorganisasjonen for interaktiv markedsføring) som arbeider for å heve nivået på interaktiv markedskommunikasjon i Norge. Ifølge formålene skal Gulltaggen skal premiere de interaktive arbeidene som best utnytter nettets nyskapende egenskaper i gjeldende kategorier.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**