Sigdal sender skarpt brev til fylkeskommunen

Venstres gruppeleder og varaordfører Runolv Stegane fikk torsdag kveld med seg hele kommunestyret på et forslag om å reagere skarpt på de store manglene ved utbedring av Fylkesveg 133 på østsida av Soneren i Sigdal
– Det er nødvendig å reagere når bruk av 11-12 millioner kroner gir et så dårlig resultat, seier Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Kommunestyret i Sigdal vedtok enstemmig torsdag kveld å sende et skarpt brev til Buskerud fylkeskommune omkring utbedringene av FV 133.
– Når det brukes 11-12 millioner kroner på utbedring av vegen og resultatet står til stryk, er det nødvendig å reagere, sier Runolv Stegane (V). Han fikk med seg hele kommunestyret i en unison kritikk av Statens Vegvesen som ansvarlig for utbedringsarbeidene.

Runolv Stegane

Foto: Ole Marius Fossen

– Det var hyggelig å registrere at alle var enige i at det måtte reageres med et skarpt brev overfor Buskerud fylkeskommune som er oppdragsgiver for Statens Vegvsen, sier Stegane.

Rådmannen og ordfører fikk i oppdrag å utforme brevet som umiddelbart skal sendes fylkeskommunen.

Det hører med til historien at Stegane som sjøl er fylkespolitiker tok saken opp fra fylkestingets talerstol i slutten av april. Stegane mener at fylkeskommunen generelt må sette større krav til kvalitet ved utbedring av veger i hele fylket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**