Borgerlig flertall i Trondheim

I en meningsmåling i Adresseavisen i dag er det borgerlig flertall i Trondheim.- Målingen viser at sentrumspartiene Venstre og KrF er på vippen, noe som synliggjør at vi kan få en avgjørende posisjon etter valget, sier gruppeleder Jon Gunnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Hovedgrunnen til at flertallet vipper i borgerlig retning denne gangen, er at Høyre har en kraftig vekst, mens Arbeiderpartiet har en tilsvarende stor nedgang sammenlignet med valget i 2007. Alle tall og kommentarer finner du på adressa.no.

Målingen viser også at Venstre ligger på en oppslutning på 4 prosent i Trondheim, noe som tilsvarer

Jon Gunnes

Foto: Rune Kongsro

omtrent valgresultatet både i lokalvalget i 2007 og ved stortingsvalget i 2009. – For oss er 4 prosent et greit resultat, det gjør at vi beholder våre tre representanter i bystyret og sørger også for at vi kan komme i en vippeposisjon med hensyn til å skifte ut det rødgrønne styret i byen. Men det er ingen tvil om at vi ikke er fornøyd med 4 prosent, skal vi få et borgerlig flertall som har en tydelig miljøprofil og en klar satsning på skole trenger vi et større Venstre, sier Gunnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**