Moss og omegn Unge Venstre opprettet

– Jobb nummer én for lokallaget er å forbedre kollektivtilbudet i Moss. Vi trengs for å kjempe for miljøet, demokratiet, en bedre skole og de svakeste i samfunnet, sier leder Benjamin Wikhaug fra Moss. Moss og omegn Unge Venstre ble stiftet 1. september.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


For øvrig ble Kristoffer Hansen (Moss) valgt til økonomiansvarlig og Thomas Hegstad (Våler), Solveig Stenersen (Moss) og Ali Yasar Øzbal (Moss) valgt til styremedlemmer. Som varamedlemmer ble Fredrik Molvig Dahl (Rygge) og Ida Johanne Bohmann (Moss) valgt.

Fredrik Molvig Dahl og Benjamin Wikhaug ble samme kveld valgt til styremedlemmer i Østfold Unge Venstre.

Mer informasjon finner dere på hjemmesidene til [eksternlink#http://www.uv.no/ostfold]Østfold Unge Ven

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**