Møt Trine Skei Grande i Sande lørdag 25. september

I september i år er det ett år siden stortingsvalget, og alle Venstremedlemmer og sympatisører vil helst glemme valgnatten 12. september 2009. Men det som skjedde i dagene etter valgnederlaget var nærmest et under. Nye medlemmer strømmet på og nederlag var snudd til innsats!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 På stand i Sande, her Martin Gran (t.h.) og Ole C. Fredriksen

På stand i Sande, her Martin Gran (t.h.) og Ole C. Fredriksen
Foto: Kristoffer Gran

At glød og innsats er til stede i partiet etter septemberdagen i fjor, er Sande Venstre virkelig et godt eksempel på. Her har medlemmer vært på plass med sin stand og "lyttepost" minst en lørdag hver måned siden september i fjor.

Regn, vind, snø og kulde; ingen hindring for folket i Sande Venstre!

Vi tror nok dette er unikt men vet at initiativet har "smittet" over på flere andre lokallag, og bra er det.

I forbindelse med Venstrestanden i Sande sentrum lørdag 25. september vil partiet både i fylket og sentralt gjerne markere denne innsatsen, og partiets leder Trine Skei Grande vil være å finne på Venstrestanden i Sande sentrum fra kl 12:00.

Velkommen til en bløtkake og kaffe og en uformell prat!

Innsatsen til Sande Venstre har blitt lagt merke til, og i april i år hadde Sande Avis et oppslag om Venstre-innsatsen i sentrum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**