Det er tid for å si fra!

Denne uken hadde vi følgende innlegg i KlæbuPosten:
Vi i Klæbu Venstre syns det er viktig å høre hva folk mener også utenfor sesongen for valgflesk. Med jevne mellomrom stiller vi oss derfor opp på stand for å invitere til en samtale. Ofte forteller vi at en av våre viktigste saker er at den nye skolen ikke skal bygges midt i sentrum med den trafikkerte hovedveien og fristende butikker som nærmeste nabo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Tvert i mot ønsker vi en plassering i nærhet til natur og friluftsområder som elever og ansatte ved skolen vil nyte godt av. Dette er de fleste politikerne i Klæbu ikke enige i. De vil bygge Sletten skole midt i sentrum. Det som da er overraskende er at vi alltid får støtte for vårt standpunkt ute blant folk vi treffer. Dette gjelder ikke bare egne velgere, men uansett hvilket parti de pleier å gi sin stemme. Hvorfor er de fleste politikerne i Klæbu så uenige med befolkningen?
Vi oppfordrer de andre partiene til å lytte mer i denne saken. Samtidig ønsker vi at folk tar kontakt med oss i Venstre eller det partiet de sympatiserer med og forteller sin mening om skoleplassering.
Saken er ikke avgjort — men den må avgjøres snart!

Paal Christian Bjønnes
Nestleder i Klæbu og Sør-Trøndelag Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**