Hvordan forebygge religiøs ekstremisme?

Stortingsrepresentant Abid Q. Raja og Minoritetspolitisk tenketank (Minotenk) arrangerer Dialogmøte nr. 11 på Litteraturhuset søndag kl. 14. Abid Q. Raja fikk årets Fritt-Ords pris dels begrunnet i dialogmøtene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Abid Q. Raja

Foto: Venstre

Abid Q. Raja og Minotenk har tidligere arrangert dialogmøter om blant annet opptøyer, hat mellom minoritetsgrupper, vold, tvangsekteskap, hijab og ytringsfrihet.

Panelet består blant annet av TV2-journalist Kadafi Zaman, professor og forsker Tore Bjergo og forfatter av boka Hellig Vrede”, Laila Bokhari. Byrådsleder Stian Berger Røisland og Justisminister Knut Storberget stiller også.

Gratis og åpent for alle.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**