Må ha ekstra møte!

Lørdag var Bergen Venstres medlemmer samlet for å vedta valgprogram for neste periode. Men engasjementet var så stort at man ikke rakk å bli ferdige med behandlingen! Nå innkalles det til ekstraordinært medlemsmøte for å bli ferdige.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Programmøtet Bergen

– Det ble mange lange og gode debatter, og de tre første kapitlene er vedtatt. Engasjementet rundt temaer som byutvikling, miljø og næring var stort, forteller Idun Bortne, politisk nestleder i Bergen Venstre og leder av programkomiteen.

– Med mange og gode forslag fra våre medlemmer rakk vi rett og slett ikke komme gjennom mer. Dette betyr at vi vil innkalle til et ekstraordinært medlemsmøte den 2. november for å komme gjennom resten av programutkastet. Møtetstart vil være 16:30. Vi jobber med møtelokaler, forteller Bortne.

Innkallingen blir forhåpentligvis sendt ut til medlemmene på mandag.
– Vi har vedtatt offensive og fremtidsrettet politikk både når det gjelder kollektivtransport, lokaldemokrati og næringsliv. På tirsdag skal vi diskutere viktige ting som oppvekst og skole, kultur, helse og integrering, avslutter Bortne.

Se flere bilder fra programmøtet her, om du er på Facebook

Programmøtet Bergen
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**