Prioritet sikkerhet og jernbane

Odd Einar Dørum opplevde nesten-ulykken på kroppen i Ringsaker

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Anne Margrethe Larsen - Tog - Kondoktør

Foto: Emil Pedersen

Planlegging av dobbeltspor må ikke ta fokus bort fra usikkerhet og risikofaktorer i vårt ensporede jernbanenett, Tidligere samferdsels- og justisminister Odd Einar Dørum opplevde dette på kroppen under et besøk i Moelv for kort tid siden. En lite oppdatert risikovurdering fra Jernbaneverket er bakgrunn for at det ikke er igangsatt reelle sikringstiltak for å redusere risiko for personskade ved togkrysninger i Moelv. NSB sitt personale gjør fortsatt sitt beste og ytterste for å avhjelpe og unngå nye ulykker.

Dovrebanen

Foto: flickr.com

Se mer om saken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**