Saxebøl foreslått på 9. plass på fylkestingslista

Simen Saxebøl fra Hobøl er foreslått på 9. plass på fylkestingslista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Simen Saxebøl

Foto: Hobøl Venstre

Simen er gruppeleder og leder av Hobøl Venstre. Han er administrasjonssjef i Norges 4H og er utdannet jurist.

Kamp om førsteplassen
Per Magnus Finnanger Sandsmark fra Halden er innstilt på førsteplassen til fylkestingslista i Østfold. To av nominasjonskomiteens medlemmer ønsker Sindre Westerlund Mork fra Moss på førsteplassen. Nominasjonsmøtet er 20.11. på Sarpsborg rådhus.

[/b]Toppkandidatene[b]

Per Magnus Finnanger Sandsmark og Sindre Westerlund Mork

Foto: NRK Østfold/ Ole Morten Melgård

Per Magnus Finnanger Sandsmark fra Halden er sentralstyremedlem i Unge Venstre, leder i Østfold Unge Venstre og lokalpolitiker i Halden. Han er innstilt på 1. plass

Sindre Westerlund Mork er gruppeleder for Venstre i fylkestinget og i Moss. Han er tidligere leder av Østfold Venstre. Han er innstilt på 3. plass. To i komiteen ønsker han på 1. plass.

Britt Fladmark Holta er kommunestyremedlem i Eidsberg, leder av Østfold Venstrekvinnelag og medlem av Venstres landssstyre. Hun er innstilt på 2. plass.

Signe Marie Kristensen fra Sarpsborg er innstilt på 4. plass. Hun er leder av Nedre Glomma Unge Venstre. Per Elling Braseth-Ellingsen er nestleder i Østfold Venstre og leder i Fredrikstad Venstre er foreslått på 5. plass. På 6. plass er Maren Hersleth Holsen foreslått. Hun er nestleder i Østfold Venstre og leder i Eidsberg Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**