Venstre nøler ikke!

– Behold ekspressbussrutene fra ytre deler av Bergen Sør og la dem kjøre non-stop til byen på Ringvei Vest og Sjølinjen, uttaler Alf Helge Greaker, bussfører og prioritert Bergenskandidat for Venstre til Fylkestinget neste år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Trolleybuss

– Kollektivsatsing blir min hovedvalgkampsak fremover og det er et mål i seg selv at passasjerene skal unngå overgå overganger, derfor forslaget om ekspress- og motorveibusser for å konkurrere med privatbil, forteller Greaker.
– Bybanen skal være for de som bor i nærheten av traséen mens for mange i resten av byen vil og skal bussen være det beste alternativet, fortsetter han.

– Vi må huske at Bybanen skal være for de som kommer til å bo og jobbe langs bybaneaksen om 30-40 år også. Venstre har tidligere advart mot dagens utvikling siden det var aldri var meningen at abosultt alt og alle sør for Nesttun skulle med Bybanen.

Alf Helge Greaker Bergen

– Jeg utfordrer dagens fylkespolitikere som ikke ikke visjoner for kollektivnettet eller rette opp dagens kollektivkaos og jeg krever radikalt ny miljøpolitisk styring, avslutter Greaker.

Les saken i dagens BT

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**