Hobøl Venstre vil belønne miljøhus

Hobøl Venstre foreslår til budsjettet for 2011 at det gis 50 % rabatt i byggesaksgebyr for passivhus. Forslaget har fått støtte fra samtlige partier så langt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Endelig behandling av budsjettet, inkludert dette forslaget om rabatt i byggesaksgebyr, er i kommunestyremøte mandag 20. desember. Det skal mye til at forslaget ikke får flertall nå, og det er en liten seier for miljøet i Hobøl!

Passivhus kjennetegnes med at de har et meget lavt energibehov, godt inneklima og høy termisk komfort. – Slike miljøvennlige hus vil vi ha flere av i Hobøl! kommenterer Børt Erik Vikheim, Hobøl Venstres medlem i hovedutvalg for plan og utvikling.

Les lokalavisas oppslag om forslaget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**