– Er det greit å føde i bil?

Det spurte Trine Skei Grande statsministeren om i dagens spørretime. Trine Skei Grande meiner dagens sjukehuspolitikk skapar utryggheit i befolkinga og viste til at Jorunn Kirketeig, ein sentral Ap-politiker til Firda seier at “drosjefødslar går greit”. Venstre meiner det er behov for mer åpenheit og politisk styring av sjukehusstrukturen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

ambulanse

Foto: microsoft

Les Firda-artikkelen “drosjefødslar går greit”. Borghild Tenden stilte i førre veke helseministeren spørsmål om nedbygging eller nedlegging av lokalsjukehus. Les hele spørsmålet og svaret fra Anne-Grete Strøm-Erichsen her.

Utdrag frå Nyhetsbrev fra Venstres stortingsgruppe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**