Terje Soløy på topp

Onsdag kveld avholdt Vardø Venstre sitt første møte i nominsjonsprosessen til valget 2011. Der ble det klart at Terje Soløy blir lagets førstekandidat til kommunevalget, sier leder av lokallaget, Solveig Abrahamsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


-Soløy har gjennom noen år vært til dels godt synlig i media og presentert mange gode saker for Venstre. Spesielt gjelder det den to-års perioden han satt som leder for Finnmark Venstre, men han har også gjort lokallaget synlig, sier Abrahamsen.

Terje Soløy

Foto: Venstre

-Når resten av nominasjonsprosessen er ferdig, både håper og tror vi at Vardø Venstre skal stille med et godt mannskap på sin liste. Alle vil være forberedt på å gjøre et godt arbeid for Venstre de neste fire år. Abrahamsen legger til at det nå kreves forandring i den politiske styringen i Vardø, og her skal Venstre bidra på best mulig måte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**