Ingen Bolystagent

Østre Toten Venstres forslag om å opprette bolystagent finansiert av fond som vi fikk gjennomslag for i fjor falt mot 11 stemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Østre Toten Venstre sitt ble støttet av Høyre, deler av Sp og utbryter fra Ap.

– Dette var jo det eneste forslagt som siktet mot å øke inntektene gjennom å jobbe med å beholde eller rekrutere innbyggere i etableringsfasen eller unge generelt. Administrasjonen og flertallet i kommunestyret sin holdning til dette forslaget er at det er ressurser til å gjennomføre dette i dag. Østre Toten Venstre er alikevell, med bakgrunn i forslaget, ikke enige i denne påstanden. Sier gruppeleder for Østre Toten Venstre, Geir Rune Nyhus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**