Raja foreslått som årets Oslo-borger

I dag er siste dag for å stemme på årets Oslo-borger. Venstres Abid Q. Raja er en av åtte kandidater i Aftenposten Aftens kåring. Du kan gi Abid din stemme.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Raja er nominert som

Raja er nominert som “årets Oslo-borger”.
Foto: Venstre

Det er syvende år på rad at Aftenposten Aften gjennomfører kåringen. Felles for alle kandidatene er ifølge avisen at: "de er ildsjeler med sterkt engasjement, som gjør en innsats byen kan være stolt av."

Om Abid Q Raja skriver Aften: "Etter Gaza-demonstrasjonene i Oslo januar 2009 tok venstrepolitikeren initiativ til det første av det som nå er blitt 14 dialogmøter på Litteraturhuset. Gjennom møtene og tenketanken Minotenk har Raja bidratt til økt forståelse mellom minoritet og majoritet. Han har også gitt mange nye debattanter et springbrett ut i offentligheten. Raja ble kjent som talsmann for moskeen World Islamic Mission, er utdannet jurist og jobber som nemndleder i Utlendingsnemnda."

SMS: Send «oslo3», til 1905 (1 kr pr. melding), for å stemme på Raja.

Les mer på Aftenposten.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**