Venstre ville gi mer til skolen

Klæbu kommunes budsjett for 2011 ble behandlet av kommunestyret i går. Årets behandling er helt annerledes enn de tre foregående årene fordi kommunens økonomi er bedret og politikerne har dermed hatt muligheten til å prioritere gode formål i stedet for bare å kutte på alle fronter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Rolf Arne Borgen fra Klæbus talerstol

Foto: Paal Christian Bjønnes

Klæbu Venstre var i utgangspunktet godt fornøyd med hvordan Rådmannen i sitt første budsjett i Klæbu hadde plassert pengene. Når det likevel var slik at det var muligheter for å gi litt ekstra, valgte Klæbu Venstre å prioritere styrking av skolen i Klæbu. Vi mener skolen har for lite penger i dag, og i stedet for å spre litt penger til flere gode formål valgte vi altså skolen.
Venstres representanter Frode Bergrem og Rolf Arne Borgen forsvarte våre prioriteringer fra talerstolen. Her er et utdrag av hva Bergrem sa:

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**