Bjerkholt topper ung Venstre-liste i Skedsmo

Varaordfører Boye Bjerkholt stiller på nytt som listetopp for Skedsmo Venstre ved høstens kommunevalg. Med seg på listen får han Marius Sæther på kumulert plass, fulgt av Birgitta Prøis og Kathrine Mellem Evensen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Boye Bjerkholt

Foto: Magnus Bjerke

Blant de fire øverste på lista, har Venstre kandidater født på 60, 70, 80 og 90-tallet.

— Det er en ungdommelig toppkvartett for et ungdommelig og fremtidsrettet parti, sier Bjerkholt.

En av hovedsakene for Venstre ved valget vil være å følge opp den sterke miljøsatsingen i kommunen.

— Vi har gjort mye bra innenfor klima-og energipolitikken i Skedsmo, men vi kan bli mye bedre og har store ambisjoner for de neste fire årene. Vi skal bygge mer energieffektivt, legge bedre til rette for syklister og gående, og styre by-og tettstedsutviklingen på en måte som setter klima, grøntområder og mennesket i sentrum, utdyper Bjerkholt.

Andre viktige saker for Venstre blir satsing innenfor skole, kulturliv og frivillighet.

— Å satse på skolen er å satse på framtida, sier fjerdekandidat Kathrine Mellem Evensen, som går på Lillestrøm videregående, er 18 år og den yngste på lista.

I 2007 fikk Venstre inn to representanter i kommunestyret. I år satser partiet på å få inn tre.

— Venstre har gjennomført mye i løpet av de snart fire siste årene. Frem mot valget skal vi jobbe hardt både med å få frem alt det vi har fått til, og alt det vi har lyst til å få til i årene som kommer. Jeg har stor tro på at velgerne vil sette pris på det Venstre tilfører Skedsmo-politikken, sier en optimistisk Bjerkholt.

Les hele listen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**