Dobbel Fjellstad i Harstad

Harstad Venstre vil ha Maria Serafia Fjellstad høgt opp på lista. Dermed blir det dobbelt Fjellstad med veteranen Jan på topp på lokalvalglista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Jan Fjellstad har en meget sentral posisjon i harstadpolitikken. Han er leder av både økonomi- og planutvalget og har tidligere vært varaordfører og fylkesleder i Troms Venstre, der han fortsatt er i arbeidsutvalget. Jan er til daglig controller hos NAV.

Maria Serafia Fjellstad 3. kand Troms

Foto: RoSo

Maria Serafia Fjellstad har vært aktiv i studentpolitikken i Trondheim og var tredjekandidat til stortingsvalget etter at hun kom hjem som nyutdannet lege. Hun har også tredjeplassen på årets fylkestingsliste av 43 navn.

Se hele lista og les mer på Harstad Venstres sider

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**