Martine van der Eems

Martine van der Eems (1976) [email protected] 99 22 31 81 og 37 16 91 86

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Martine Van der Eems

Martine Van der Eems
Foto: Jan Kløvstad

Født i Nederland. Gift med Joffe og sammen har vi 2 barn (5 og 6 år.) Utdannet kunstfaglærer i tredimensionale kunst og kunsthistorie. Har jobbet som officemanager i den grafiske sektoren i Nederland.

Jobber som 4H konsulent i Aust-Agder, hvor jeg får oppleve entusiasme og engasjement hos ungdommene i Aust-Agder. Det er utrolig flott å se hvordan ungdom med litt opplæring i styreverv klarer å sitte i styret, lede klubben sin, gjennomføre arrangementer og engasjere flere!

I 2007 flyttet jeg med familien min til Norge, Vegårshei. Vi trives godt og fikk innvilget ønsket vårt om å bo på landet. Jeg gleder meg hver dag av å bo midt i naturen. Å se rundt meg og nyte utsikten, spesielt med de årstidene som skifter. I fritida mi koser jeg med å lese og å gå ut på tur. Jeg er opptatt av natur og miljø og at hver gjør sitt for å ta vare på naturen. Også av sosiale rettferdighet, å ta vare på hverandre. Alle trenger å bli inkludert og ha det bra her i Vegårshei.

Vi har blitt tatt imot av Vegårsheiingene på en åpent og veldig hyggelig måte. Jeg følte meg hjertelig velkommen!. Nå har jeg lyst å gi noe av positivite energien tilbake til kommunen min.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**