Uhørt å halvere støtten til Laksevåg bordtennisklubb

– Det er rett og slett uhørt å halvere den kommunale støtten til Laksevåg Bordtennisklubb, klubben blir jo rett og slett straffet for å ha egne lokaler og det er helt bak mål, det sier leder i Venstres bystyregruppe og nestleder i komitè for kultur, idrett og næring, Hans-Carl Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Hans-Carl Tveit

Foto: nn

– Bergen har lenge hatt et godt bordtennismiljø som har utmerket seg nasjonalt og internasjonalt. Bordtennishallen på Laksevåg er den eneste hallen i Bergen som er dedikert til bordtennis, den halverte økonimiske støtten virker merkelig og jeg forventer at byrådet umiddelbart retter opp i dette, sier Tveit.

– Klubben har blitt holdt for narr når den først har bygget en hall under lovnad at kommunen skulle stille opp med årlig driftsstøtte for så å endte opp med å måtte tære på egenkapitalen for å få hjulene til å gå rundt, sier Tveit.

– Klubber som tar initiativ til å skaffe seg egne fasiliteter på denne måten skal ikke straffes økonimisk, tvert imot. Jeg tar denne saken opp i neste møte i komitèen og forventer at kommunen rydder opp i dette, avslutter Tveit.

SAKEN STO PÅ TRYKK I SYDVESTEN 29. MARS

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**