21 V-lister klar

Venstre stiler rene lister i halvparten av Nordland kommunene, mens godt profilerte Venstresympatisører stiller på felleslister i 7 kommuner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Valg

31.mars går fristen ut for å levere listene til kommende valgperiode. I inneværende periode har Venstre 35 folkevalgte, tre varaordførere og en ordfører i Nordland – målet for 2011-2015 er å øke dette betraktelig!

Med 21 rene Venstre lister og 7 gode felleslister er Venstre i Nordland fornøyd med å kunne tilby velgerne et godt liberalt alternativ for velgere som ønsker et sosialt og liberalt kunnskapssamfunn hvor folk har frihet og mulighet til å skape sin egen vei til det gode liv, og der vi tar ansvar for hverandre og miljøet.

FOLK FØRST er Venstres motto. Vi ber om tillit fra velgerne til å være ombud for FOLKET, ingen særorganisasjoner eller kapitalsterke interesser styrer våre valg eller politikk. Venstres folkevalgte vil arbeide for og alltid prioritere FOLK FØRST!

Kommuner med rene Venstre lister er:

Valg 2011

Foto: valg.no

Alstadhaug
Andøy
Ballangen
Bodø
Brønnøy

Fauske
Gildeskål
Hadsel
Hamarøy
Lurøy
Lødingen
Meløy
Narvik
Nesna
Rana
Sortland
Steigen
Vefsn
Vestvågøy
Vågan

Kommuner med felleslister hvor Venstre er representert er:
Beiarn
Bindal
Herøy
Rødøy
Røst
Tjeldsund

I Saltdal og Hemnes stilte Venstre liste ved siste valg, og har folkevalgte. Men beklagelig klarte man ikke å få til en liste i denne omgang i disse kommunene. Det synes vi er veldig synd, men lover å jobbe sterkere for å sikre et tilbud i disse kommunene i 2015.

I de kommuner som ikke har et rent Venstre alternativ minner vi på at fylkeslisten gjelder for alle kommunene i Nordland og er det beste valget overalt!

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**