Maren og Britt deltar på Venstres Landsmøte i Trondheim

Førstkommende helg avvikles Venstres Landsmøte i Trondheim, og Eidsberg Venstre er svært godt representert med to delegater.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Britt Fladmark Holta

Foto: Østfold Venstre

Maren Hersleth Holsen

Foto: Ecobox

1.-3. april avholder Venstre Landsmøte på Rica Nidelven i Trondheim. Vår ordførerkandidat Maren Hersleth Holsen og vår kommunestyrerepresentant Britt Fladmark Holta deltar, vi ønsker dem god tur og en inspirerende helg.

Trine Skei Grande

Foto: Ukjent

Venstres hovedsak dette landsmøtet er næringspolitikk og verdiskapning. Gjennom 2010 besøkte Venstrefolk i det ganske land bedrifter i sitt nærmiljø, også vi i Eidsberg Venstre deltok i dette og besøkte mange bedrifter her i Eidsberg, hovedsakelig småbedrifter. Venstreleder Trine Skei Grande var med oss på 3 slike besøk her i kommunen. Nå vil dette arbeidet bære frukter, og vi i Venstre er stolte av å kalle oss Gründerpartiet. Uten småbedriftene fungerer ikke lokalsamfunnet og ei heller storsamfunnet.

Stå på, damer! Lykke til på Landsmøtet!

Av; Ingunn Herstad Hensel, Leder Eidsberg Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**